SON GÖNDERİ :
Home » » AVG Anti-Virus 2014 14.0 Build 4335 Multilingual (x86/x64)

AVG Anti-Virus 2014 14.0 Build 4335 Multilingual (x86/x64)

{[['']]}


AVG Anti-Virus 2014 14.0 Build 4335 Multilingual (x86/x64)
AVG AntiVirus 2014 önde gelen güvenlik yazılımı üreticisi olan AVG Tech. tarafından ücretsiz ve türkçe dil seçeneğiyle piyasaya sürüldü. Bilgisayarınızı kullanırken işlemci ve rami en az düzeyde meşgul etmeyi hedefleyen bu program genellikle sosyal ağ kullanıcılarını korumayı hedeflemektedir.

En güçlü ve sinsi tehditlere karşı virüs veritabanı hızlı ve pratik bir şekilde güncellenebilmektedir. Ayrıca yenilenen arayüzü ile kullanımı çok basit anlaşılır ve mobil koruma sunmaktadır.

Yerleşik koruma kalkanı, casus yazılımlara karşı anti-spyware özelliği, e-posta tarayıcı, güvenlik eklentileri, istek üzerine veya otomatik tarama ve testler gibi seçenekler ile mümkün olan en üst düzey korumayı sağlamaktadır.



Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz





(((Alternatif)))






Share this article :

Yorum Gönder

Sizin İçin Seçtik

KATEGORİLER

 
ETİKETLER: Full Oyun İndir | Full Film İndir | Full Program İndir
Copyright © 2014. Torrent İndir TR - Bu site hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Eklenen videolar bizim yüklememiz değildir.. Program ve benzeri downloadlar free sürüm olanlardır.. Web sitemiz, "uyar ve kaldır" prensebini benimsemiştir. Telif hakkını ihlal ettiğimizi düşünen hak sahibi veya meslek birlikleri, iletişim sayfasından ulaşabilirler. Gerekli inceleme yapıldıktan sonra ihlal olduğu düşünülen içerikler siteden kaldırılacaktır.
En Güncel Oyun,Program,Film İndirme Sitesi FULL İNDİR Full Torrent Oyun,Program,Film İndir
byJOKER Torrent İndir TR